Video in digitale werkorder WinCar

Automotive IT-specialist Reynolds & Reynolds heeft in samenwerking met VentaVid video in de digitale werkorder van het dealermanagementsysteem WinCar geïntegreerd.

Dankzij de koppeling kunnen autobedrijven videoboodschappen in hun eigen huisstijl versturen naar de klant. Die kan op zijn beurt de offerte digitaal goedkeuren, ondertekenen en de factuur na reparatie elektronisch betalen.

Transparantie

De digitale werkorder binnen WinCar zorgt volgens Paul Koster van Reynolds en Reynolds al jaren “voor de transparantie die klanten willen. Alle communicatie rondom het afhandelen van een werkorder verloopt digitaal, waardoor de efficiëncy toe neemt. Videoboodschappen passen naadloos in dit proces.”

Koster is ervan overtuigd dat door de integratie met VentaVid de klant “meer transparantie en een professionele indruk met 1 druk op de knop” nog meer vertrouwen in het autobedrijf zal krijgen. 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2592 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *