Vier Autovakmeesters erbij

Per 1 april heeft Autovakmeester weer vier autobedrijven aangesloten. De garageformule komt daarmee op een totaal van 165 vestigingen in Nederland.

De vier nieuwe leden zijn: Autoservice Hontec in Zeeland (Noord-Brabant), JD Autotechniek in Ochten, Autobedrijf Roelink in Hengelo en Autobedrijf Koolhaas in Amstelveen.

Eigen baas

Eigenaar Peter Koolhaas verhuisde zijn bedrijf onlangs naar De Loetenweg 12-D op een industrieterrein in Amstelveen. Hij besloot toen zijn bedrijf, dat dit jaar tien jaar bestaat, dan maar meteen aan te sluiten bij Autovakmeester. “Ik was eerst Autoservice Totaal, wat de instapformule van Alliance is. Als Autovakmeester krijg je wat meer ondersteuning in de vorm van cursussen en de technische helpdesk TECH360.”

“Bij andere formules moet je van alles en als je dan vraagt wat daar tegenover staat, blijkt dat toch nog alles zelf moet doen. Bij Autovakmeester zetten ze je niet het mes op de keel. Ik gebruik wel het logo van Autovakmeester, maar ik blijf gewoon Autobedrijf Koolhaas. Ik ben ook ooit een eigen bedrijf begonnen om voor mezelf te werken, niet voor een ander.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *