Vier nieuwe deelnemers AutoFirst

Garage Almelo, Autobedrijf Mastebroek, Autobedrijf Rosenboom en Autobedrijf Schoolderman zijn de vier jongste deelnemers aan de garageformule AutoFirst.

Autobedrijf Schoolderman is een familiebedrijf dat in 1968 is gestart door de vader van huidige eigenaar Peter Schoolderman. Toen nog in het centrum van Zutphen en sinds 2010 op de Brinkhorst in Zutphen. Rond de eeuwwisseling nam Peter het bedrijf van zijn vader over.

AutoFirst Garage Almelo wordt gerund door Gerard. Hij heeft onder meer 15 jaar ervaring bij Mercedes-Benz. Samen met de twee ervaren gecertificeerde monteurs Twan Veldhuis en Bart Beltman pakken ze alles aan, inclusief campers.

Mastebroek’s Autobedrijven (sinds 1919) heeft momenteel vestigingen in Hardenberg, de Krim en Hoogeveen. Voor die laatste is nu de keuze gemaakt voor AutoFirst. Mastebroek’s Autobedrijven zijn in eigendom van de drie broers Jan, Gerald en Han Mastebroek. De specialiteit binnen Mastebroek’s Autobedrijven ligt in de Japanse en Koreaanse merken. 

Autobedrijf Rosenboom ten slotte is een breed georiënteerd autobedrijf waar ook bedrijfswagens brommobielen veel geziene gasten zijn. Dankzij zusterbedrijf Autoschade en Spuiterij Roseboom, gevestigd in Wekerom, is schadetaxatie en -hestel eveneens onderdeel van het pakket.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.