Vijf nieuwe CarXperts erbij

De garageformule CarXpert heeft er per 1 oktober 2018 vijf nieuwe deelnemers bij. Daarmee komt de teller van nieuwe toetreders in 2018 op 23.

CarXpert is de garageformule van Group Auto. Nieuwe leden worden door hun grossier aangedragen. Zo kwam CarXpert Hoekstra in Langelille binnen via grossier AES. Eigenaar Wieger Hoekstra: “Via CarXpert kunnen wij van veel faciliteiten gebruik maken. Belangrijk is dat wij zelf bepalen wat we willen inzetten en daarbij volop support vanuit CarXpert ontvangen. Naast een uitgebreide technische ondersteuning heeft CarXpert ook vele mogelijkheden om onze marketing activiteiten te ondersteunen. Dat kan ons veel tijd besparen, waardoor wij focus kunnen houden op onze klanten en werkplaats!”

Optimalisering

Auto- en Camperbedrijf Kraak uit Oldemarkt werd geïntroduceerd door grossier Jari Techniek. Eigenaar Ruud Kraak: “CarXpert is voor ons een belangrijke aanvulling als het gaat om het optimaliseren van onze bedrijfsvoering in alle facetten. Naast uitgebreide technische en marketingsupport voorziet deze formule ons ook in het verder optimaliseren van onze omzet. Kortom: een mooie aanvulling op ons bedrijf.” De andere drie nieuwe toetreders zijn CarXpert De Kruif uit Schalkwijk, aangebracht door grossier Cody Parts, CarXpert HM Carcenter uit Brunssum (via grossier Bachhaus) en CarXpert Van den Berg Auto’s uit Ochten (via grossier Elmu).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters