Weer meer bezoekers voor Autoprof

De vakbeurs Autoprof in Gorinchem heeft dit jaar weer meer bezoekers getrokken. In totaal 11.209 vakbroeders wisten op 11, 12 en 13 februari de weg naar de Evenementenhal in Gorinchem te vinden. Dat zijn er negenhonderd meer dan vorig jaar.

“We hebben weer meer bezoekers dan vorig jaar binnen gehad, de totale standoppervlakte was groter, de kennissessies werden goed bezocht en daarvoor hadden we ook een groter theater beschikbaar, waar wel honderd man in konden. Daarbij was ook de kwaliteit van de bezoekers hoger. Kortom: we hebben gewoon een hele goede beurs gehad.”

Cijfers

Meer cijfers: vorig jaar telde Autoprof 102 standhouders, dit jaar waren dat er 125. De standoppervlakte groeide met 40 procent tot een totaal van 4200 vierkante meter. Daarbij was er voor de standhouders ook de mogelijkheid om op de eerste verdieping, op het zogenoemde Next Level speciale bijeenkomsten te organiseren. De verdieping voegt nog eens zo’n 6000 vierkante meter aan de beursoppervlakte toe. “Daar werd nog maar mondjesmaat gebruik van gemaakt. Misschien is dat meer iets voor de editie van volgend jaar.”

Geen Hardenberg

Er is jaarlijks nog maar één Autoprof. Easyfairs heeft de traditionele najaarsbeurs in Hardenberg van de kalender gehaald. Denkt beursmanager Floris Valk dat de beurs daardoor ook bezoekers heeft getrokken uit het noorden en het oosten van het land? “Dat idee heb ik wel en dat wordt ook wel gestaafd door de standhouders. Precieze gegevens heb ik daar nog niet over. Daar moet nog een analyse van gedraaid worden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *