bekeken: 3419 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Werkstraf voor mishandelen manager Kwikfit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 31 juli 2018, 13:28

Leestijd: < 1 minuut

Een 58-jarige inwoner van Emmen is gisteren wegens mishandeling van een Kwikfit-filiaalmanager veroordeeld tot veertig uur werkstraf en een geldboete. Dat melden lokale media.

Aanleiding voor het gewelddadige optreden, begin april, was het feit dat de auto van de man niet door de apk kwam. De remleidingen moesten volgens het autobedrijf worden vervangen. Daarop ontstak de man in woede, volgens de officier van justitie omdat hij vermoedde dat hij ter plekke werd opgelicht. De bedrijfsleider kreeg toen hij zich omdraaide een vuistslag in het gezicht, gevolgd door meerdere klappen. Het slachtoffer liep bij het handgemeen een bloedneus op, een gezwollen gezicht en mogelijk blijvende gehoorschade. Bijna drie maanden na dato klaagt de manager nog steeds over een suizend geluid in zijn oor. De verdachte verliet het bedrijf en kondigde aan de volgende dag terug te keren – ditmaal om het pand in brand te steken.

Strafblad

De verdachte, die overigens niet ter zitting verscheen, heeft een strafblad wegens eerdere geweldsdelicten. Hij gaf in het politie-onderzoek aan van nature impulsief te reageren, zodra woorden tekortschieten. Behalve tot de taakstraf veroordeelde de politierechter hem ook tot een schadevergoeding van 1250 euro wegens de opgelopen gehoorschade. Dat was 750 euro minder dan de eis.

Tags: , , ,

Hertz levert wagenpark BNR…Audi past 3D toe in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Peter Pols: 31 juli 2018 om 14:59

Of er sprake is van verroeste remleidingen wordt door de RDW zeer discutabel/knullig omschreven. Wil de RDW reageren op mijn opmerking ? Dank.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties