Maarten van der Velden is 1 april gestart als salesmanager bij Elgersma in IJsselstein, onderdeel van PGA Nederland. Hij zal zich onder andere bezighouden met de online shops van Elgersma.

"We willen de e-shops nog verder gaan professionaliseren waardoor het gebruik nog eenvoudiger wordt. Ik ben al bekend met een groot deel van het klantenbestand van Elgersma, het grootste verschil zit in het veel bredere scala aan producten binnen het IJsselsteinse bedrijf. Bij Pioneer heb ik voornamelijk te maken gehad met car audio en navigatiesystemen. Bij Elgersma komt daar onder andere ook autoverlichting, werkplaatsequipement en zelfs kantoorinrichting bij."

Van der Velden komt van Pioneer Benelux, waar hij acht jaar in dienst is geweest als onder andere als accountmanager Car Importers. Daarvoor heeft hij drieënhalf jaar als vertegenwoordiger gewerkt bij Carglass.

Elgersma heeft recent ook een nieuwe marketingmanager aangetrokken . Sinds 1 februari is de 36-jarige Nathalie Krom-Wormgoor gestart bij het bedrijf.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties