De 54-jarige Gerard Delwel is bij de Europese online autoveilingdienst Autorola als salesmanager aan het Nederlandse team toegevoegd. Vanaf vandaag moet Delwel de explosieve groei van Autorola in goede banen leiden.

Delwel ziet grote uitdagingen in zijn werk bij Autorola vanwege de interessante ontwikkelingen in de sector: "Mede door de duidelijke internationalisering van de Nederlandse remarketing branche is het online veilen van auto’s een groeimarkt. Mijn uitdaging ligt in het goed en efficiënt laten lopen van mijn afdeling tijdens het groeitraject van Autorola. Met name in de zakelijke markt liggen er nog veel kansen voor online veilingen."

"De zeer brede werkervaring in de autobranche was ook de reden om voor Gerard te kiezen", vertelt Maarten Bekkers van Autorola Nederland. De afgelopen negen maanden is het aantal verkochte auto’s via Autorola Nederland verdubbeld. Het bedrijf verwacht ook de komende maanden een sterke groei. "Hierdoor zijn er nog eens zes nieuwe vacatures ontstaan om ons team de komende tijd te versterken", aldus Bekkers.

Delwel is afkomstig van het schadeherstel- en onderhoudsbedrijf ABS Boessen Rotterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële afdeling, daarvoor werkte hij onder andere als algemeen directeur bij Witteburg Autolease, vestigingsdirecteur bij Hiltermann Lease Service (Athlon Car Lease), manager salessupport bij ING Car Lease en als hoofd inkoopafdeling bij Unilease.

In november 2010 zijn Frans Meihuizen en Alistair Cats nog aan het Autorola-team toegevoegd , als respectievelijk veilingcoördinator en coördinator aftersalesafhandeling.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties