De Van Mossel Automotive Groep neemt per 1 maart het Ford-dealerschap over van Ford Luijbregts in Valkenswaard. De medewerkers gaan over naar de Ford-vestigingen van Van Mossel in Eindhoven en Weert.

Van Mossel heeft in totaal veertien Ford-vestigingen. Eind vorig jaar werden in Zeeland de vier Ford-vestigingen van Van Putten overgenomen (Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen); eerder vorig jaar werden van Automotions ook al de twee Ford-vestigingen in Roosendaal en Breda overgenomen.

Veilige toekomst

Bart Luijbregts over de overname: “Na een intensief verkenningstraject zijn wij met Van Mossel tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Groep. We delen dezelfde normen en waarden en vertrouwen er volledig op dat ook onze klanten hun weg snel kunnen vinden naar een voor hen nieuw bedrijf met vertrouwde gezichten. Tezamen met factoren als inkoopvoordelen en schaalgrootte zullen zij voortaan alles op het gebied van automotive onder één dak vinden bij de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Van Mossel Ford Weert.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties