0900-Taxatie, Autotrack en Leaseplan finalisten

Taxatiedienst 0900-Taxatie, occasionportal Autotrack en Leaseplan zijn de drie finalisten voor de Remarketing Innovation Award 2012. Dat heeft de organisatie van de verkiezing vandaag bekend gemaakt.

De drie genomineerde bedrijven zijn volgens de vakjury van alle inzendingen het afgelopen jaar het meest onderscheidend en innovatief geweest in hun aanpak van de remarketing van gebruikte auto’s. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Remarketing Event 2012, dat op 22 maart plaatsvindt in Hotel Van der Valk in Almere.

De jury laat weten dat 0900-Taxatie een voorbeeld is van hoe een traditioneel groothandelsbedrijf zichzelf opnieuw kan uitvinden om mee te gaan in het nieuwe tijdperk van snelheid en transparantie. “Autotrack maakt duidelijk keuzes voor kwaliteit. Dat vergt lef en geloof in eigen kracht, want een dergelijke aanpak gaat niet zelden in tegen het eigen commerciële belang op korte termijn”, aldus het juryoordeel. “Ook bij Leaseplan is er sprake van lef en innovatie, om als toonaangevende en belangrijke marktpartij rigoureus afscheid te nemen van de bestaande structuren en te kiezen voor transparantie.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *