1363 rijschoolhouders naar Autoschade Herstel Groep

De belangenorganisatie Stichting Rijschool Belang (SRB) en Autoschade Herstel Groep zijn voor de 1363 aangesloten rijschoolhouders speciale voorwaarden overeengekomen voor het herstellen van schade aan de lesvoertuigen. Het behoud van mobiliteit en omzet voor de rijschoolhouder speelt daarbij een belangrijke rol.

Voor de inzet van vervangende lesvoertuigen is een strategische alliantie met het bedrijf Lesautoverhuur aangegaan, een specialist in vervangend vervoer met dubbele bediening. De SRB en Autoschade Herstel Groep proberen met de processen het verlies van omzet bij schade en de bedrijfsschade door stilstand tijdens de reparatie daarmee te beperken.

Door deze samenwerking kunnen aangesloten schadeherstelbedrijven extra
werkaanbod van rijscholen verwachten. De SRB koopt collectief producten en diensten in voor aangesloten rijschoolhouders. Deze week sloot ook Autoschade Alderliesten in Ridderkerk zich aan bij de Autoschade Herstel Groep.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.