1daycar.com nu iedere dag

Op 25 mei 2011 ging de eerste online verkoop van nieuwe auto’s op 1daycar.com, onderdeel van Dealerdirect, van start. De acties vonden sporadisch plaats, maar daar is verandering in gekomen. De website biedt namelijk sinds 1 december iedere dag een nieuwe auto aan met fikse korting.

Vincent Stevens, mede-oprichter van Dealerdirect: “Wij zijn constant bezig online oplossingen te vinden voor activiteiten die zich op de scheidslijn van internet, automotive en sales bevinden. In 2006 zijn we gestart met de Ikwilvanmijnautoaf.nl en inmiddels verkopen we online zo’n 30.000 tweedehands auto’s per jaar vanuit onze vestigingen in Nederland, België en de Verenigde Staten.”

Volgens Stevens is de lange aanloop van 1daycar.com te danken aan de complexiteit en kleine marges op de verkoop van nieuwe auto’s. “We hebben er best lang over gedaan om de juiste formule te vinden voor de online verkoop van nieuwe auto’s, maar we denken dat we bij een hoog volume genoegen kunnen nemen met een kleine marge. Hierdoor kunnen we de nieuwe auto’s in samenwerking met de officiële merkdealers scherp aanbieden. Door elke dag een nieuwe aanbieding te doen verwachten we dit volume te kunnen realiseren.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.