25 Brembo-experts aangesteld

De formule Brembo Expert gaat voortvarend van start. Bij de Full Fource Partners Koskamp (Assen) en Eurami Automaterialen (Naarden) hebben respectievelijk Autoniveau en GMTO – de laatste in samenwerking met Automotive Academy – de eerste Brembo-trainingen gegeven. Ook zijn al de eerste examens afgenomen. Daardoor kunnen nu 25 werkplaatsmedewerkers en dito autobedrijven zich profileren als Brembo Expert.

Voor het autobedrijf wordt het steeds belangrijker zich te onderscheiden naar potentiële werkplaatsklanten. Behalve full service werkplaatsconcepten kunnen ook productgerichte concepten hier een rol vervullen. Brembo Expert is zo’n formule. Eiberieke Vis van Eurami Automaterialen: “Twee maanden geleden vond de introductie plaats en werden de eerste stappen gezet naar de opzet van een landelijk dekkend netwerk. Nu al kunnen we de eerste autobedrijven ondersteunen met deze formule.”

Op de eerste training – ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Italiaanse fabrikant – heeft Eurami dertien werkplaatsmedewerkers/ondernemers het certificaat kunnen uitreiken. Het ene autobedrijf gebruikt het Brembo Expert-concept als een stand alone uitstraling, de ander promoot het als aanvulling op een bestaand werkplaatsconcept.

Marketingdirecteur Tim Heinen van Koskamp kijkt enthousiast terug op de eerste Brembo Expert-avond. Bij ons hebben twaalf kandidaten de eerste Brembo-training succesvol afgerond en dat betekent een mooie start in onze regio.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.