3900 bezoekers bij Cartal-Rijsbergen

De Cartal-Rijsbergen Expo in het AZ-stadion in Alkmaar heeft afgelopen week bijna 4000 bezoekers getrokken. Dat is ruim boven de verwachtingen.

Eric Jansen, directeur Cartal-Rijsbergen: “Een onverwacht succes dat ons in eerste instantie best een beetje verbaasde, maar natuurlijk ook iets is waar we trots op mogen zijn. De inzet van onze leveranciers en die van onze medewerkers heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de hoge opkomst. Dat de aantrekkingskracht bij klanten en relaties van onze onderneming nog groter is dan we zelf vooraf hadden ingeschat is uiteraard een prettige constatering. Een ervaring waar we absoluut weer op verder kunnen bouwen.”

De hoge opkomst leverde positieve reacties op bij de leveranciers die middels hun informatiestands de 2014-uitgave van kwalitatieve input voorzagen. Slijtdelen, accessoires, software, webshops, gereedschappen, werkplaatsconcepten, banden en werkplaatsapparatuur, het was er allemaal. Prominent was de al eerder aangekondigde introductie van het eigen remdelen assortiment Across. Verder werden er seminars en korte bijeenkomsten georganiseerd voor de deelnemers aan de diverse werkplaatsconcepten die Cartal-Rijsbergen ondersteund. “Al met al een drukke Expo die smaakt naar meer en een compliment voor iedereen die zich heeft ingezet om dit succes te realiseren”, aldus Jansen.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.