3M en Festool lanceren Total Automotive Schuursysteem

3M en Festool hebben het Total Automotive Schuursysteem ontwikkeld als antwoord op de toenemende behoefte aan nettere, veiligere, doeltreffendere en winstgevende schadeherstelwerkplaatsen. Het gecombineerde systeem zal vanaf januari 2017 verkrijgbaar zijn in Europa.

3M heeft in februari 2016 een strategische samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Festool, producent van elektrisch- en pneumatisch gereedschap. Het doel hiervan is om klanten in het schadeherstelkanaal een uniek en compleet systeem voor schuren, polijsten en stofafzuiging aan te bieden via één enkele leverancier.

“Bij 3M brengen we zeer veel tijd door bij onze klanten om  te zien hoe schadeherstelwerkplaatsen vandaag functioneren en te bekijken hoe wij innovatieve oplossingen kunnen aanbieden om hun algehele efficiëntie te verbeteren,” aldus Werner Kaelin, business development manager bij 3M Automotive Aftermarket Division. “Het nieuwe Total Automotive Schuursysteem omvat het gereedschap en de service van Festool waarmee we onze klanten en partners in het schadeherstelkanaal nog meer voordeel kunnen bieden. Ons team is momenteel druk bezig met de voorbereiding van de officiële lancering.”

Het Total Automotive Schuursysteem bestaat uit de combinatie van het bestaande gamma gereedschap, mobiele stofafzuigsystemen en accessoires van Festool met 3M Schuurmaterialen. Festool zal de leverancier blijven van hun unieke dienstenpakket SERVICE all-inclusive (SAI).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *