96 cent voor een schone voorruit

Autobild Sportscars heeft onlangs zeven ruitenreinigers voor de zomer aan een laboratoriumtest onderworpen. De belangrijkste criteria hierbij waren de reinigende werking en hoeveelheid die nodig was voor een schone voorruit. Sonax Extreme Ruitenhelder kwam daarbij als beste uit de test.

Uit een berekening van het testteam blijkt dat het verwijderen van insecten en vuil op een autoruit in de zomerperiode wel tot 96 cent per keer kan kosten. Dit geldt voor de minst scorende producten uit de Autobild-proef.
Met de nieuwe formule van Sonax zijn er niet vier wissingen meer nodig om de voorruit zonder strepen te reinigen, maar nog maar drie. De ruitenwisservloeistof is daarmee één van de voordeligste producten in gebruik.

De winnende reiniger van Sonax is nu een paar maanden op de markt en heeft al verschillende tests gewonnen. Tijdschriften zoals Top Gear in Litouwen, Alles Auto in Oostenrijk en dus ook Auto Bild Sportscars in Duitsland zijn van mening dat Extreme Ruitenhelder de grootste reinigingskracht heeft bij het verwijderen van vuil en insectenresten.
Ander kenmerk van Extreme Ruitenhelder is dat het wordt bereidt met onthard water, wat kalkaanslag voorkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.