A2SP distributeur Plan-IT

A2SP gaat Plan-IT verkopen en gaat hiervoor een samenwerking aan met JDS bedrijfsautomatisering, het bedrijf achter het plansysteem. Door het koppelen van het Plan-IT pakket aan Autoafspraak.nl kunnen JDS en A2SP een totaaloplossing aan de branche leveren op het gebied van werkplaats- , proefrit- en verhuurplanning.

Julian Hendriks, commercieel directeur van JDS: “A2SP zal een combinatiepakket gaan aanbieden van Plan-IT en Autoafspraak.nl, om de automotivesector te ontzorgen en maximale efficiency op het gebied van planning in de branche te realiseren.”

A2SP verzorgt steeds meer services voor grote spelers in de automotive retail. “Onze data om inzicht te verschaffen in de aftersalespositie van autobedrijven, maakt dat de ogen van ondernemers opengaan rond het thema werkplaatsefficiency. Een goede planning is belangrijk voor de borging van klanten en het verhogen van omzet”, aldus Jasper Steffens, algemeen directeur van A2SP.

A2SP biedt sinds enige tijd voor de garagist ook de mogelijkheid om de Auto Telex-waarde van een voertuig op te vragen en is onlangs een intensieve samenwerking gestart met het Voertuig Documentatie Centrum.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.