A2SP wordt Mobi-ID serviceprovider

A2SP gaat koppelen met het branchesysteem Mobi-ID van RDC. Mobi-ID is de standaard login voor de mobiliteitssector. Gebruikers van A2SP kunnen zo eenvoudig bij A2SP inloggen, maar ook bij de andere aangesloten partijen, zoals BOVAG, (binnenkort) Innovam, Vereniging ROB en RDC.

De mobiliteitssector is een informatie-intensieve sector, met honderden applicaties en tientallen aanbieders van systemen en informatiediensten. René Louter, directeur van RDC: ”Op de werkvloer dienen medewerkers bij elk ander systeem telkens opnieuw in te loggen. Dit is tijdrovend, foutgevoelig en inefficiënt. Betrouwbaar online zaken doen stelt tegenwoordig steeds hogere beveiligingseisen; 24.000 gebruikers, 11.000 bedrijven en 2.500.000 logins spreken volgens mij voor zich. Wij zijn verheugd dat A2SP de voordelen heeft ingezien en Mobi-ID provider wordt.”

Erik Jacobs, directeur van A2SP: “Wij zijn al een tijd met RDC in gesprek om de mogelijkheden van deze toepassing in onze bedrijfsprocessen te integreren. Mobi-ID krijgt steeds meer gebruikers binnen de branche. Het voordeel voor onze klanten is dat ze zo meteen via onze klantenportal rechtstreeks kunnen inloggen bij andere dienstverleners op basis van de Mobi-ID authenticatie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.