AA-Equipment introduceert Break out box

AA-Equipment/Launch Tech Benelux leverancier van werkplaatsequipment, diagnosesystemen, oscilloscopen en multimeters introduceert in samenwerking met ProTech Service & Engineering een nieuwe manier om signalen te meten: het Break out box systeem.

Het Break out box systeem met passende Y-kabels is een manier om elektrische signalen te meten zonder kwetsbare en dure kabels, draden, klemmen en stekkers te beschadigen. Het systeem is bij uitstek geschikt voor toepassingen in de automotive, landbouwmechanisatie, scheepvaart, industrie en bedrijven die versnellingsbakken repareren.

Prikpennen

De praktijk wijst in de meeste gevallen uit dat wanneer de technicus een signaal moet meten, hij gebruik maakt van scherpe prikpennen. Deze prikpennen worden door de isolatie van de bedrading heen geprikt of deze wordt nabij de stekker door de beschermhoes heen gewrongen. Hierdoor ontstaan lekkages met alle mogelijke denkbare storingen als gevolg voor de toekomst. Vocht, (zout) water, sneeuw en ijs in doorboorde kabels en stekkers moet absoluut vermeden worden en geven alleen maar gigantische problemen.

Met het Break out box systeem en een passend Y- of adapterkabel behoort dit probleem tot het verleden. De Y-kabel wordt geplaatst tussen de sensor en stekker van de kabelboom en gekoppeld aan de Break out box.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.