ABD Renaultdealer van het jaar 2015

De Friese Renault-dealer ABD is voor de tweede keer op rij de winnaar van de titel Renault Dealer of the Year geworden. De Gelderse dealer Segerink & Wolbers legde voor de derde achtereenvolgende keer beslag op de tweede plaats, op kleine afstand van de winnaar. Dealer AHZ in de regio Den Haag-Leiden was in 2015 de snelste stijger en werd bovendien derde bij de eindrangschikking van de Renault Dealer of the Year 2015-awards.

Bij de verkiezing draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit. Met de strijd om de titel stimuleert Renault haar dealernetwerk om nog beter te presteren.‘”Het is geweldig, dat we in ons 40ste jubileumjaar eveneens de titel Dealer of the Year 2015 innen! Het is een beloning voor onze hele organisatie”, reageert een blije directeur Wybe Kooistra van dealer Renault ABD enthousiast. De Friese dealer scoort al jaren hoog op het gebied van klanttevredenheid. De website van ABD meldt dat maar liefst 92 procent van de klanten de dealer aanbeveelt bij familie en vrienden. Verder is ABD al meermaals door Renault onderscheiden met de Global Quality Award gebaseerd op kwaliteit in dienstverlening. Sinds de oprichting in 1975 is ABD Renault voortdurend gegroeid. De dealer heeft vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Fotobijschrift: De heer Wybe Kooistra (links), directeur Renault ABD, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2015-verkiezing, ontvangt de eerste prijs uit handen van de heer Diederik Mol, Country Operations Manager Renault Nederland.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.