ABS doneert 10.000 euro aan Ronald McDonald

ABS All Brake Systems heeft ruim €10.000 aan het Ronald McDonald Kinderfonds gedoneerd. Eigenaar Frans Snijders overhandigde maandag 21 oktober de cheque met het mede door relaties van ABS opgebrachte bedrag.

ABS All Brake Systems vierde op 7 september haar 35-jarig bestaan. Meer dan 300 aanwezige relaties uit vrijwel alle Europese landen genoten van een bijzondere dag. ABS heeft haar gasten gevraagd om, in plaats van een cadeau aan te bieden, een donatie te doen aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Op de feestavond werd het bedrag van €8.450,00 bekend gemaakt. Na 7 september  zijn de relaties doorgegaan met doneren waardoor eigenaar Frans Snijders, met zijn vrouw Trudy, op maandag 21 oktober een cheque ter waarde van maar liefst €10.015,00 konden aanbieden aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Dat zijn 166 overnachtingen voor ouders dicht bij hun zieke of gehandicapte kind.

Frans en Trudy kregen een rondleiding in Ronald McDonald Huis Utrecht. Op deze vestiging zijn maar liefst 25 kamers beschikbaar voor ouders en overige gezinsleden van kinderen die in het Wilhelmina Kinderziekenhuis liggen. In het WKZ kunnen de ouders ook gebruik maken van de ‘Huiskamer’, een prachtig ruimte waar ouders en kinderen zich thuis kunnen voelen. Op deze manier zijn zij dicht bij hun kind, maar weg uit de ziekenhuis-omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *