HR Garage heeft alle activiteiten van Oudshoorn en Co, na zorgvuldige afweging en wederzijds overleg, per direct overgenomen. De integratie vindt de komende maanden plaats en zal eind december zijn afgerond. 

Marc Oudshoorn en Rolf van Essen voormalig eigenaren van Oudshoorn en Co zijn recent gestart met een nieuwe uitdaging. Uit het aantal gegadigden die de activiteiten van Oudshoorn en Co wilden overnemen, hebben zij de keuze gemaakt voor HR Garage. Marc Oudshoorn: “HR Garage past bij onze filosofie en onze manier van werken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze opdrachtgevers en kandidaten bij HR Garage in goede handen zijn. Voor nu en in de toekomst”.

Benno Nekeman, directeur van HR Garage: “De overname komt precies op het juiste moment. Wij hebben onze focus naar integrale HR dienstverlening verlegd. Hier maakt Werving en Selectie onderdeel van uit. Het netwerk en de activiteiten van Oudshoorn en Co draagt bij en aan het verder bekend maken van onze missie en visie op verbetertrajecten met, door en voor mensen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties