Innovactory en Tomtom zijn met de persoonlijke reisassistent Timesupp één van de winnaars van een prijsvraag die is uitgeschreven door de Verkeersonderneming in Rotterdam. De smartphone app zorgt ervoor dat automobilisten op tijd vertrekken en waarschuwt voor vertragingen en opstoppingen.

Door deze unieke aanpak zullen gebruikers van Timesupp gezamenlijk meewerken om de files in de regio Rotterdam te verminderen en dat was exact de vraag die centraal stond bij de Europese aanbesteding van de Verkeersonderneming.

“Timesupp waarschuwt je al voordat je aan je reis begint als er zich onverwachte vertragingen voordoen op je route. Dus vanaf nu geen zorgen meer of je op tijd vertrekt om ergens aan te komen. Gebruikers krijgen voor en tijdens hun reis het beste reisadvies”, zegt Lucien Groenhuijzen, algemeen directeur van Innovactory International, het bedrijf wat hij oprichtte na zijn succesvolle rol als innovatieve ambassadeur van Tomtom.

Timesupp is begin 2014 beschikbaar voor iOS en is dan gratis te downloaden. De gratis androidversie is in het voorjaar van 2014 beschikbaar.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties