ABS Van Leeuwen nieuw in Eindhoven

ABS Van Leeuwen heeft maandag 4 april een zesde vestiging geopend, gespecialiseerd in klein autoschadeherstel. Kleinere opdrachten en reparaties binnen één dag hebben de overhand in het nieuwe pand van VW/Audi-dealer Van den Udenhout aan de A2 in Eindhoven.

Marly van Leeuwen: "Gemiddeld tachtig procent van het werkaanbod betreft relatief eenvoudig schadeherstel, dus waar geen ingewikkeld las- of richtwerk aan te pas komt. Onze nieuwe vestiging in Eindhoven is gericht op snelheid van repareren. Denk aan de werkplekinrichting, materiaalkeuze en droogsystemen. Complexer schadeherstel wordt overgenomen door onze andere vestigingen."

De omliggende Van Leeuwen-vestigingen in Aarle-Rixtel, Best, Breda, Den Bosch en Oisterwijk nemen alle grotere reparaties en andere specialisaties voor hun rekening.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.