ABZ verbetert A-letsel

ABZ, meer dan 25 jaar actief in de verzekeringsbranche, heeft de verbeterde versie van A-letsel in productie genomen. Met behulp van deze versie kunnen klanten meer toegevoegde waarde leveren in het proces van het afhandelen van letselschade.

In de afgelopen maanden heeft ABZ een intensief contact gehad met de leden van de Technische Advies Commissie A-Letsel. Gezamenlijk zijn de wensen in kaart gebracht, waarbij rekening gehouden is met de opmerkingen van de A-letsel-gebruikers.

ABZ heeft technische en inhoudelijke verbeteringen aangebracht op het gebied van de maximum zorgtoeslag, de zelfstandigenaftrek en inkomensafhankelijke premie. Tevens zijn de berekeningen op basis van nieuwe wetgeving aangepast.

Met A-Letsel kan een uitgebreide letsel- en overlijdensschadeberekening gemaakt worden. Op basis van inkomensgegevens van het slachtoffer en eventuele nabestaanden genereert de service een gedetailleerd schaderapport.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *