Achmea adviseert Glasgarage

Nadat FBTO vorig jaar voor een samenwerking met Glasgarage heeft gekozen, doen nu ook Centraal Beheer Achmea en Interpolis dat. De drie bedrijven zijn allen onderdeel van Achmea. Vanaf deze week adviseert de verzekeraar haar verzekerden, in roulatie met de twee bestaande aanbieders, hun autoruitschade te laten herstellen door Glasgarage.

"Door de samenwerking met Glasgarage ontstaat er meer concurrentie onder de aanbieders, daar profiteren verzekeraar en verzekerden van", aldus Rita Schepers, verantwoordelijk voor inkoop bij Achmea.

"De samenwerking met Achmea is een belangrijke vervolgstap. Achmea is een grote speler in de markt en deze samenwerking zien wij als een groot compliment voor onze organisatie." volgens de kersverse commercieel directeur Leo Smid.

Glasgarage heeft ruim negentig vestigingen in Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.