Achmea-topman naar ABS Autoherstel

Wijnand Mebius, voorheen algemeen directeur van Achmea Schadeservice, treedt medio februari aan als algemeen directeur bij ABS Autoherstel. Mebius is aangesteld om de marktpositie van ABS Autoherstel in Nederland verder te versterken en ook om invulling te geven aan de internationale uitrol van het ABS-concept.

Mebius zal ook verantwoordelijk zijn voor een deel van de Nederlandse klantenportefeuille, maar ook invulling geven aan een shared service centre voor ABS. Door zijn functie bij Achmea is Mebius goed op de hoogte van de vele vraagstukken die spelen in de branche; de toenemende concurrentie, de structurele overcapaciteit en de toenemende druk vanuit de diverse opdrachtgevers op beperking van de schadelast en verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening.

Mebius kijkt uit naar de nieuwe uitdaging: “In mijn periode bij schadeservice heb ik ervaren hoe groot en essentieel de rol van de autoschadehersteller is. Op het moment van schade is hij het gezicht van de verzekeraar, de leasemaatschappij of andere opdrachtgevers voor wie de eigenaar of berijder van de auto destijds heeft gekozen. Daar wordt dan het moment van de waarheid bepaald. ABS loopt voorop in de partnershipgedachte om samen met de diverse opdrachtgevers processen, systemen en klantbeleving te verbeteren.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *