AD Autobedrijf nu ook in Spakenburg

De internationale keten AD Autobedrijf is in ons land weer een vestiging rijker. Op 1 juni is AD Autobedrijf Spakenburg van start gegaan op de Zuidwenk. Het universele Bovag-garagebedrijf werkte sinds 2009 onder de naam Speedy voor de regio Bunschoten-Spakenburg.

“AD Autobedrijf Spakenburg is en blijft de voordeelgarage van Spakenburg”, aldus Henri Koelewijn, bedrijfsleider van het nieuwe AD-lid. “Wij kiezen voor de persoonlijke aanpak. De garage is eenvoudig van opzet en de monteur handelt van begin tot eind alles zelf af met de klant. Dat betekent dat de kosten laag kunnen worden gehouden. De monteurs klaren de klus van begin tot eind en leren elke auto zo helemaal kennen.”

De garage koos voor aansluiting bij de formule om het inkoopvoordeel en de uitgebreide garantiemogelijkheden met internationale dekking. Naast onderhoud is de nieuwe vestiging gespecialiseerd in banden en uitlaten.

Onlangs sloot ook APK Centrum Alblasserdam en Mulder Auto’s uit Doetinchem zich aan bij het netwerk van AD Autobedrijf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.