AD Benelux levert alles van Kavo

AD Benelux breidt zijn assortiment uit met het volledige productaanbod van Kavo. AD leverde al diverse producten en onderdelen van de Kavo, zoals AMC-filters, NWB-wissers en MK Kashiyama-remblokken.

Volgens Leon Schilders, hoofd product management bij AD Benelux, sluit de samenwerking met Kavo uitstekend aan bij de marktbehoefte om te beschikken over hoogwaardige kwaliteitsonderdelen van OE-kwaliteit. “Door de groei van het aantal Aziatische voertuigen in het Nederlandse wagenpark zien wij het als een kans om het volledige productaanbod van Kavo beschikbaar te stellen aan autobedrijven. Onze ervaring leert ons bovendien dat autobedrijven bij reparaties het liefst onderdelen van de OE-producent willen monteren. De nauwere samenwerking onderstreept onze naam als distributeur van OE-kwaliteitsonderdelen, door toevoeging van onder andere Aisin-koppelingen.”

Kavo is aanwezig op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem op de stand van AD Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.