AD-grossiers openen Amersfoort en Maarssen

AD-grossiers Ferwerda en Fugo breiden hun verzorgingsgebieden uit en openen respectievelijk in Amersfoort en Maarssen een nieuwe, additionele vestiging.

Ferwerda heeft met het openen van Amersfoort de beschikking over negen filialen, voor Fugo betreft het na Gouda de tweede vestiging. Beide nieuwe filialen zijn inmiddels zo goed als in bedrijf maar een officiële opening volgt in een later stadium, mogelijk al half december. In de genoemde rayons is onder meer ondersteuning voor de eigen werkplaatsenconcepten zoals AD Autobedrijf en Carprof maar ook voor Bosch Car Service, Autocrew en BIS.

Ervaring

Voor Ferwerda is Amersfoort meteen de zuidelijkste vestiging voor de groep die voorheen van Dokkum, bovenin Friesland tot aan Zwolle actief was. Vanuit Amersfoort zullen vier routediensten gaan opereren, terwijl er acht tot tien mensen op de vestiging werken.
De nieuwe Fugo-vestiging Maarssen zal worden geleid door David Stienstra, die de nodige ervaring heeft in grossiersland en weet hoe hij universele garages en dealers van dienst moet zijn. Overigens heeft Stienstra een minderheidsaandeel in Fugo Maarssen, zodat hij als zelfstandig ondernemer aan de slag kan. Stienstra gaat van start met zes medewerkers en drie bestelauto’s. In de Goudse regio rijden inmiddels acht bestelauto’s op de routes, die deels grenzen aan de regio Maarssen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.