AD Nederland exclusieve distributeur Gulf

Autodistribution Nederland (ADN) wordt de exclusieve distributeur van Gulf smeermiddelen voor de merkonafhankelijke automobielmarkt in Nederland. Levering van de smeermiddelen zal gebeuren via de honderd aangesloten ADN-automaterialengrossiers in Nederland.

Gulf smeermiddelen

Paul Greijn, adjunct directeur van ADN verwacht veel van Gulf: "Sinds vele jaren zijn de AD Grossiers actief op de markt van smeermiddelen. Deze nieuwe stap geeft de AD-organisatie de mogelijkheid onze positie op deze markt verder uit te bouwen."

Volgens Ineke van der Meer, directeur van Gulf Oil Nederland, is het fijnmazige distributienetwerk van ADN een belangrijk argument geweest: "Gecombineerd met de hoge automatiseringsgraad en marketingpower was dit voor Gulf de belangrijkste redenen om deze overeenkomst met ADN aan te gaan. Gulf Oil Nederland ziet de samenwerking met ADN als een belangrijk instrument om het A-merk Gulf in Nederland nog sterker in de markt te positioneren."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.