Aegon stopt met Schadegarant en Glasgarant

Aegon heeft besloten het eigen schadeherstelnetwerk Aegon Schade Service in te voeren. Dit betekent dat de verzekeraar stopt met de afhandeling van de schades van zijn klanten via Schadegarant en Glasgarant. De samenwerking met beide loopt nog tot 31 december 2011.

Aegon Schade Service levert voor de reparateur efficiëntie op in de bedrijfsvoering. Er kan bijvoorbeeld binnenkort gecalculeerd worden met een universeel calculatiemodel voor schade aan alle voertuigen. De klant wordt door extra dienstverlening, zoals een haal- en brengservice, geholpen bij de afwikkeling van de schade. Voor Aegon biedt dit netwerk een kostenefficiënte aanpak door een volledig digitale verwerking van elke schade.

In tegenstelling tot de stopzetting door Aegon, zijn op 1 januari dit jaar nog Nationale Nederlanden, RVS en ING Insurance Services toegetreden tot Glasgarant.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.