Aftersales Magazine op Linkedin, Facebook en Twitter

Aftersales Magazine is dé kennisbron voor de Nederlandse professionele autobranche. Met de complete aftermarket als specialisme, brengt de redactie als eerste het nieuws via de dagelijkse nieuwsbrief en het 100 pagina’s dikke maandblad. Maar de actualiteit komt ook naar u toe via Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube en RSS.

Bouw aan je netwerk en reageer op discussies via de Linkedin-groep. Ga naar Linkedin.com, zoek binnen Groups naar Aftersales Magazine en wordt gratis lid van de community. Uiteraard vindt u hier het laatste aftersalesnieuws, net als op de Facebook. Deze pagina staat onder meer in het teken van speciale autofoto’s. Plaats zelf ook uw mooiste foto’s op het prikbord en deel deze met anderen. Wanneer er op de website nieuws geplaatst is, dan wordt er direct op Twitter melding van gemaakt. Ook leuke weetjes passeren er dagelijks de revue.

Aftersales Magazine, hét platform voor de automotive professional!

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.