Agin, JB Auto’s en AISB treden toe tot Carxpert

Group Auto Nederland heeft per 1 januari haar Carxpert netwerk verder uitgebreid met Agin in Rotterdam JB Auto’s uit Niebert en AISB in Baarlo. De grossiers van Group Auto bieden hun klanten het uitgebreide dienstenpalet van de formule aan.

Erik van Lier, accountmanager Carxpert Nederland: “Agin en AISB zijn naast universele werkplaatsen ook gasinbouwspecialisten. Alle drie de bedrijven willen de extra technische ondersteuning vanuit Carxpert en extra ontzorging, waar het gaat om promotionele en bedrijfsmatige activiteiten.”

Agin-eigenaar Robin Alblas: “Carxpert biedt ons veel ondersteuning op technisch, marketing en facilitair gebied. Dat biedt ons veel voordelen en scheelt ons simpelweg tijd.” Voor Jan Bakker van JB Auto’s draait de aansluiting vooral om de technische ondersteuning. “Wij krijgen een uiteenlopend aanbod van technische trainingen, toegang tot technische data en ondersteuning in onze werkplaats.”

“Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om ook nieuwe auto’s te kunnen repareren. Op deze manier zijn wij goed op de toekomst voorbereid”, zegt Suzan van der Coelen, eigenaar van AISB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *