ALD Automotive neemt Bright Lease over

Leasemaatschappij ALD Automotive en Bright Lease gaan per 1 maart samen verder, als Bright Lease de vloot van 1100 voertuigen onderbrengt bij ALD Automotive. De naam Bright Lease blijft bestaan en de zes medewerkers verhuizen mee.

ALD Automotive bereikt hiermee een vloot van bijna 30.000 auto’s in Nederland. Internationaal telt de leasemaatschappij 1,2 miljoen voertuigen. Volgens deze dochter van de Franse bankiersgroep Société Générale past de samenwerking binnen de ambitieuze groeistrategie en het streven naar een nog sterkere aanwezigheid binnen het MKB-segment. De leasemaatschappij herkent zich in de merkbeleving van Bright Lease: flexibel, innovatief en klantgericht.

Carel Bal, general manager ALD Automotive: “In 2015 is onze vloot met zestien procent gegroeid en ook voor dit jaar hebben we stevige groeiambities. Door de overname van Bright Lease voegen wij al vroeg in het jaar de daad bij het woord. De bewezen sterke aandacht voor klant en ondernemer van Bright Lease, combineren wij met ons innovatieve productaanbod.”

Ritsaert Menick, oprichter Bright Lease: “Het is een grote stap, waar ik goed over nagedacht heb. Wat de deal interessant & begrijpelijk maakt, is de duidelijke keuze van ALD Automotive om de eigenheid van onze dienstverlening voort te zetten. Ik zie de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.