Alderliesten klaar voor hybride verbindingen

Arie Alderliesten heeft met de aanschaf van het PNP90 XT2 full kit-systeem van Equipment Group Holland (het vroegere Lascare) een duidelijke keuze gemaakt voor de toekomst van schadeherstel. Met het apparaat kunnen de modernste hybride verbindingen worden aangebracht en verwijderd.

“Dit apparaat heeft een veel grotere aandrukkracht dan alle andere sets”, legt Arie Alderliesten uit. “Je ziet toch steeds meer hybride verbindingen in die moderne auto’s, en niet alleen in de BMW’s en Mercedessen; je ziet het ook in Opel, waar we al een merkspecialisatie voor hebben. Er komen ook audits aan voor Fiat/Alfa, Hyundai en Nissan. Daar wilden wij klaar voor zijn.”

De PNP90 XT2 is nog maar enkele weken beschikbaar, Alderliesten had nog maar net de folder bekeken, of hij besloot al zo’n apparaat te bestellen. “Het was het juiste apparaat op het juiste moment. Die vorige sets hadden het allemaal net niet. Rivets erin persen of oude eruit halen, of zware klinknagels die je ook steeds meer ziet, met dit apparaat kan dat allemaal. Zeker nu er weer een keten tussenuit valt (Care, red.) pakken wij door.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *