Alfa-/Jeepdealer Kien heropent in Arnhem

Als eerste van Nederland, in een woensdag geopend nieuw pand, is Kien Arnhem gestart met het nieuwe dealerconcept Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Op termijn opent Kien ook nog Alfa Romeo-/Jeepservicepunten in Nijmegen en Veenendaal.

De opening valt samen de introductie van de nieuwe Alfa Romeo Giulia, een model in het D-segment dat het Italiaanse merk weer op de kaart moet zetten.

Eigenaar Willem Kien is al ruim vijftien jaar Jeep-dealer en vertegenwoordigt sinds eind vorig jaar ook Alfa Romeo. Gisteren had hij de primeur in Nederland, met de opening van het eerste nieuwe dealerconcept van Alfa Romeo en Jeep. “Deze premiummerken vullen elkaar perfect aan. De strategie achter beide merken op netwerkniveau spreekt mij erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat wij met deze merken én onze manier van werken veel nieuwe klanten gaan aantrekken.”

Optimisme is er ook bij Berend-Jan Hoekman, Manager Network Development bij FCA Netherlands. “Kien toont zich een geweldig goede dealerpartner door te investeren in merk- en klantbeleving. Het wederzijds belang om deze merken op de kaart te zetten wordt nu ultiem geïllustreerd met het nieuwe pand in Arnhem.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.