Alle Toyota-dealers Erkend Duurzaam

Alle 121 Toyota-dealers in Nederland zijn sinds vandaag Erkend Duurzaam. De fabrikant streeft wereldwijd naar een lagere belasting van het milieu. Niet alleen ontwikkelt het duurzame auto’s, ook probeert Toyota de productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

De schone en zuinige modellen van Toyota zijn de Full Hybrid Prius en Full Hybrid Auris. Beide auto’s hebben een vermogen van 100 kW/136 pk en een CO2-uitstoot van slechts 89 gram per kilometer. Samen met de zuinige iQ (99 gram CO2 per kilometer) zijn deze modellen recent nog uitgeroepen tot de meest milieuvriendelijke auto’s van Duitsland.

Voor auto’s van Toyota ligt de ambitie op nul emissies. Het terugdringen van het energie-, water- en materiaalgebruik, de hoeveelheid afval en de CO%u2082-uitstoot van het netwerk is een belangrijke doelstelling van Toyota om de milieu-impact van alle activiteiten te verkleinen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *