Alle Wensink-vestigingen erkend duurzaam

Alle Mercedes-Benz vestigingen van Wensink zijn door Bovag uitgeroepen tot Erkend Duurzaam Autobedrijf. Het is voor het eerst dat het certificaat aan een grote dealergroep uitgereikt is. Wensink heeft achttien vestigingen.

Wensink werkt zo milieuvriendelijk mogelijk, maar biedt ook duurzame mobiliteit aan, er is veel aandacht voor het welzijn van de werknemers en het bedrijf neemt zijn maatschappelijke verantwoording. Dit zijn allemaal vereisten om in aanmerking te komen voor het certificaat. Het certificaat is een jaar geldig. Het bedrijf maakt ook gebruik van groene stroom, besteedt veel aandacht aan energiebesparing en de afvalstromen zijn controleerbaar.

Duurzame initiatieven van Wensink zijn onder meer de inzet van elektrisch aangedreven Smarts als vervangend vervoer en de beschikbaarheid van elektrische oplaadpunten bij de vestigingen Zwolle, Arnhem, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. De maatschappelijke verantwoordelijkheid komt verder tot uiting in de sponsoring van bijvoorbeeld de voedselbank, de Innovatie Top 100 en de Stichting Wereldkinderen.

Arjan Pelle, Laurens Stigter, John Haar, Peter Spit en Evert Stigter tonen het certificaat Erkend Duurzaam.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.