Alphabet Driver app informeert leaserijders

Alphabet autolease introduceert de Driver app voor haar eigen leaserijders. Daarmee is alle informatie over de eigen leaseauto realtime op de smartphone beschikbaar. De applicatie is ontstaan en ontwikkeld naar aanleiding van de conclusies uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van het leasebedrijf.

“Hieruit blijkt dat leaserijders een groeiende behoefte hebben aan mobiele diensten ten behoeve van de eigen leaseauto”, aldus Simon Corsèl van Alphabet. Van de leaserijders heeft ruim 75 procent het liefst overal en altijd de beschikking over informatie over het contract, belangrijke telefoonnummers, adressen van dealers en schadeherstellers en antwoorden op veelgestelde vragen. Daarbij worden belangrijke details uit het klantprofiel weergegeven voor wat betreft schade, brandstofverbruik en bekeuringen.

Frank van Gool, productmanager bij Alphabet: “De tijd dat leaserijders belangrijke adressen in hun dashboardkastje bewaren, relevante telefoonnummers in hun mobiele telefoon opslaan en thuis nog even op de website kijken naar hun persoonlijke verbruiksdashboard gaat langzaam voorbij. De leaserijder van nu wil op een eenvoudige en aantrekkelijke manier toegang tot alle gegevens. In de app nodigen we gebruikers ook uit om hun tips en aanbevelingen met ons te delen.”

Verschuiving

De leasemaatschappij signaleert al langer een verschuiving naar mobiele diensten. De gratis kilometerregistratie-app van Alphabet is inmiddels ruim 30.000 keer gedownload. Dit programma was het eerste resultaat van de ‘mobiele stap’ van Alphabet.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.