Alwaysbemobile groeit 24 procent in 2011

The Alwaysbemobile Company heeft in 2011 een omzetgroei van 24 procent genoteerd naar 147,1 miljoen euro. Dit betreft de autonome omzet van het bedrijf, exclusief de omzet van de ruim 300 aangesloten vestigingen.

De omzetgroei wordt gerealiseerd door alle zes formulebed”We kiezen bewust voor een groeistrategie om zo ons marktleiderschap verder te versterken. Ook in 2011 waren we daarin succesvol.”

Alle formules van The Alwaysbemobile Company laten groei zien. Ledegang: “De groei is zichtbaar in al onze activiteiten. Ondanks dat ook bij ons de marges onder druk staan, zijn de resultaten een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg. Gezien de continue verbreding van onze formules, verwachten wij ook voor 2012 omzetgroei bij al onze formulebedrijven.”

Formules

Met de formule James is in 2011 een groei gerealiseerd naar zestig vestigingen in Nederland. Er wordt voor de komende jaren een groei voorzien naar 150 vestigingen in onderhoud voor particuliere en zakelijke rijders. Autoglaz en AH Autoschade Herstel zijn nieuwkomers bij The Alwaysbemobile Company. De formulebedrijven zijn in korte tijd gegroeid naar respectievelijk vijftien en dertien vestigingen.

In Nederland bedraagt de totale groei van de formule Profile Tyrecenter 19 procent en in België 23 procent. Daarnaast is ook het aandeel reparatie en auto-onderhoud gegroeid bij leasemaatschappijen en fleetowners in de gehele Benelux. In de transport- en logistieke markt heeft Profile Tyrecenter Truck Europe in Nederland en België een groei gerealiseerd van ruim 52 procent in Europese bandencontracten. Ook Profile Euroservice is gegroeid. De bandenpechservice voor truckbanden groeide in 2011 met 21 procent.

Wijzigingen Raad van Commissarissen

Per 1 mei wijzigt The Alwaysbemobile Company de samenstelling van haar Raad van Commissarissen. Twee externe deskundigen treden toe waarmee het totaalaantal commissarissen nu op vijf komt. Mr. John Jaakke en Peter van Dobben de Bruyn voegen zich bij de raad. Marc van Eijkelenburg neemt na veertien jaar afscheid als voorzitter.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *