APK Centrum Alblasserdam sluit aan bij AD

APK Centrum Alblasserdam heeft zich begin mei aangesloten bij het internationale netwerk van AD Autobedrijf en gaat verder onder de naam AD Autobedrijf ACA. De aansluiting betekent dat het bedrijf zich verder kan professionaliseren door bijvoorbeeld het volgen van technische trainingen en cursussen.

ACA is opgericht in 2009. In dat jaar voegden twee specialisten hun bedrijven samen. Tieleman van Rijnberk was al geruime tijd actief met TVR Auto’s in de in- en verkoop van gebruikte wagens en Mohamed Abarkan had met MA Auto’s een universeel onderhoudsbedrijf.

“Met ons nieuwe pand en aansluiting bij AD Autobedrijf zetten we eigenlijk een heel nieuw bedrijf neer, maar met de service die onze klanten gewend zijn”, aldus Van Rijnberk. “We verwachten door te groeien als het universele, all-round autobedrijf voor de regio Alblasserdam.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.