ASN in de prijzen bij Meeus

Schadeherstelorganisatie ASN Groep (Autoschade Service Nederland) is dinsdag door Meeùs Schade Service verkozen tot partner van het jaar. Ook autoschadeherstelbedrijf ASN Arnhem viel in de prijzen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot schadehersteller van het jaar.

Peter Lammerts, directeur van ASN Groep, is blij met beide prijzen: “Het is niet alleen een erkenning maar ook het resultaat van wederzijds vertrouwen. Door het partnership hebben we de beste dienstverlening voor de klant kunnen opzetten met een voor Nederland uniek concept, waarbij zowel Meeùs als ASN haar eigen aanvullende rol speelt.”

Gert Timmermans, directeur Verzekeringen van Meeùs: “ASN Groep heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het opzetten van onze eigen schadeservice voor autoschades. Vanaf 2008 zijn zij nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en het opzetten van Meeùs Schade Service door hun kennis van de markt, de inzet van mankracht, maar ook met hun bijdrage aan de processen en het bereiken van efficiency. Door een efficiënter digitaal proces in te richten, waarbij bovendien voor schades tot een bedrag van 10.000 euro geen expert mee ingeschakeld hoeft te worden, kan een autoschade nu gemiddeld vier uur sneller afgehandeld worden dan voorheen.”

Meeùs Schade Service werd in 2009 opgericht om de afwikkeling van autoschades efficiënter en klantvriendelijker te maken. Meeùs werkt daarbij samen met 104 schadeherstelbedrijven, waarvan 65 ASN-leden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.