ASN staakt samenwerking Van der Endt Goes

ASN Groep stopt op 8 september met de samenwerking met franchisenemer ASN Autoschade Service Van der Endt. Het bedrijf in Goes heeft besloten haar bedrijfsactiviteiten over te dragen aan een partij buiten het ASN-netwerk.

“ASN Groep is niet tot overeenstemming gekomen met deze partij om de activiteiten onder de vlag van ASN voort te zetten”, aldus een verklaring van het schadebedrijf. ASP Poppe neemt de vestiging in Goes over.

ASN meldt verder dat de dienstverlening voor deze regio wordt voortgezet door de vestigingen ASN Autoschade Service Govers Roosendaal en ASN Autoschade Service Heijmans Steenbergen. De groep oriënteert zich momenteel op uitbreiding van haar netwerk in deze regio.

Purmerend

In het westen van Nederland kondigt ASN Autoschade Service Amsterdam aan dat zij medio september haar eerste satellietvestiging in Purmerend opent. Deze nieuwe locatie concentreert zich op herstel van cosmetische schades met een doorlooptijd van één tot twee dagen. Complexere autoschades worden wel aangenomen op de satellietvestiging, maar worden getransporteerd voor herstel naar de hoofdvestiging in Amsterdam.

“Een belangrijk klantvoordeel dat door deze werkwijze wordt bereikt is dat de doorlooptijd wordt verkort en de klant daardoor weer sneller kan beschikken over het eigen voertuig”, aldus ASN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *