Athlon Car Lease en Kwik-Fit meer samen

Kwik-Fit en Athlon Car Lease hebben hun samenwerking verder uitgebreid. Klanten van de leasemaatschappij kunnen vanaf nu ook voor autoruitvervanging en -reparatie terecht bij alle 181 Nederlandse filialen van Kwik-Fit.

Een combinatie van nieuwe toetreders en een actieve sturing door leasemaatschappijen en verzekeraars hebben de autoruitschademarkt de afgelopen jaren flink in beweging gebracht. Kwik-Fit werkt sinds 2011 met het calculatiesysteem Audatex voor het berekenen van kosten voor autoruitvervanging.

Pieter Bikker, directeur wagenparkverkoop van Kwik-Fit: “Kwik-Fit is de eerste glasketen die gebruik maakt van het Audatex-systeem van ABZ. Wij zijn er trots op dat Athlon Car Lease nu ook voor herstel van ruitschade voor ons heeft gekozen.”

Volgens Jeroen Geenen, senior vice-president Operations, van Athlon Car Lease is de uitbreiding van de samenwerking een logische stap: “Onze leaserijders kunnen al meer dan tien jaar terecht bij Kwik-Fit voor reparatie, onderhoud en banden. Wij zien het als een positieve ontwikkeling dat Kwik-Fit haar dienstenpakket heeft uitgebreid en de leaserijder nu ook voor ruitreparatie terecht kan bij Kwik-Fit. Athlon Car Lease wil de leaserijder optimaal gemak bieden en dan is het prettig als meerdere werkzaamheden op één locatie uitgevoerd kunnen worden.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *