Athlon peilt mobiliteitskennis

Athlon Car Lease Nederland houdt twee weken lang een online peiling onder autorijdend Nederland, waarbij het een inventarisatie doet naar de informatiebehoefte rondom de verschillende keuzemogelijkheden bij (auto)mobiliteit. De peiling is gericht op zowel de zakelijke als particuliere automobilist, wagenparkbeheerders, HR-managers, facilitair managers en ondernemers.

Klanten van Athlon Car Lease hebben in een eerder klantonderzoek laten weten dat ze het een goede zaak zouden vinden indien Athlon Car Lease zich opwerpt als (semi-) onafhankelijk kenniscentrum op het gebied van mobiliteit. “Ze verwachten van de leasemaatschappij een voortrekkersrol als het gaat om voorlichting en het aanbieden van mobiliteitsoplossingen. Deze peiling past in dit kader. Pas als bekend is waar de grootste informatiebehoeftes liggen, kan een gerichte voorlichting worden gegeven”, aldus Athlon.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *