Athlon remarketingcentrum in Warschau

Ex-leaseauto’s die afkomstig zijn uit de Poolse en overige Europese vestigingen van Athlon Car Lease, worden voortaan verkocht vanuit Warschau. Athlon heeft daar haar eerste internationale remarketingcentrum geopend, zodat Poolse autohandelaren, dealers en garagehouders dichtbij huis kunnen inkopen.

Jeroen Geenen van Athlon Car Lease: “In het nieuwe centrum staan auto’s van alle bekende automerken, met diverse voordelen. Zo zijn ze afkomstig van de eerste eigenaar, de onderhoudshistorie is bekend, de kilometerstanden zijn gegarandeerd en ze beschikken reeds over Poolse registratiepapieren. Klanten hoeven hierdoor niet meer lang op de auto te wachten. Uiteraard bieden wij de ex-leaseauto’s ook rechtstreeks aan de Poolse consument aan. Voor deze doelgroep selecteren wij de top-occasions en deze bieden wij inclusief garantie aan.”

Het Europese wagenpark van Athlon Car Lease bestaat uit 225.000 voertuigen. Per jaar komen er 50.000 auto’s terug uit de lease bij de remarketingafdelingen van Athlon in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje, Portugal en Italië.

“Wij verwachten dat we per jaar gemiddeld 1.800 auto’s verkopen via de Poolse outlet. De overige occasions verkopen we via de bestaande kanalen in de afzonderlijke landen”, aldus Geenen.

Het leasebedrijf opende in oktober ook nog onder de rook van Schiphol haar eerste Flex Centre. De werkplekken zijn bedoeld voor zakelijk overleg of een vergadering.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.