Autec-VLT verloot reis naar F1-finale Max Verstappen

Onder bezoekers van zijn eigen, volgende week te houden vakbeurs verloot Autec-VLT Automotive Equipment drie keer een vijfdaags Grand Prix Formule 1 arrangement voor 2 personen naar Abu Dhabi (25 t/m 27 november).

De trip naar de finale is inclusief vliegreis, overnachtingen en toegangskaarten. Voor de liefhebber van de Formule 1 in het algemeen en Max Verstappen in het bijzonder een bijzondere reis, stelt Autec-VLT. “Krijgen we een Nederlandse wereldkampioen? Sinds de laatste F1 race in Barcelona en ‘Maxmania’ zijn de verwachtingen voor een topklassering in ieder geval verder naar boven bijgesteld.”

De vakbeurs in de eigen showroom vindt komende dinsdag, woensdag en donderdag plaats. Het evenement loopt parallel aan de landelijke vakbeurs Equipvak, waaraan de specialist uit Montfoort niet meedoet. “Wij kunnen in onze showroom nagenoeg ons hele programma en noviteiten, functioneel en werkend, voorstellen en demonstreren in plaats van een selectie van het programma op een beurs. Bovendien ontvangen wij onze gasten graag als VIP in onze eigen showroom.”

Tijdens de huisshow gelden éénmalige aanbiedingen en vertellen productspecialisten over de aanwezige noviteiten op het gebied van hefbruggen, remmentest- en diagnosebanken, emissie-, airco- en wielservice-apparatuur.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *