De organisatie van Equipvak heeft een filmpje laten maken ter aankondiging c.q. als opwarmertje voor de op handen zijnde vakbeurs. Die begint komende dinsdag (31 mei) en duurt t/m 2 juni.

In circa vijftig seconden passeren alle wetenswaardigheden de revue. Zoals het feit dat er veel live demonstraties plaatsvinden, negentig procent van de aanbieders van de partij zijn en dat de beurs behalve op de automotive (equipment, carwash, tools) ook op de industrie en agrarische sector mikt. Ook het gegeven dat de beurs een initiatief is van de leden zelf (RAI Equipment Platform) komt aan bod.

Overigens wordt er komende week opnieuw gefilmd op en rond het beursterrein. Zo worden timelapse opnamen (beeld voor beeld) geschoten van de opbouw, wordt de officiële opening vastgelegd en zal ook tijdens de beurs de camera draaien. Plaats van handeling is, wellicht ten overvloede, Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Equipvak is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. De doelgroep bestaat uit onder meer autobedrijven, truck-, trailer- en busbedrijven, grossiers automaterialen, carwash, schadeherstellers, fitters / bandenspecialisten en apk-stations

Bekijk hier de teaser

[responsive-video identifier=”yvSKnbOfRLY”]
Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties