Auto Koese Middelharnis bij PCA

Auto Koese Middelharnis is per 1 maart toegetreden tot de merkspecialistenorganisatie PCA, gericht op Peugeot en Citroën. Vanuit de nieuw geopende vestiging wordt een deel van Zeeland afgedekt.

Eigenaar Hans Koese heeft twee andere garagebedrijven, die gespecialiseerd zijn in Renault. Door de jarenlange ervaring met Renault was het volgens Koese logisch om het assortiment ‘Frans’ uit te breiden. Pluspunt vindt hij dat de technieken van de PCA-merken verreweg hetzelfde zijn. “Het verzekert onze klanten van vakmensen met oog voor service en techniek.”

De derde Zeeuwse vestiging van Auto Koese staat onder leiding van Bert van Biert. Overigens opereert sinds begin dit jaar Auto Nouws in het Noord-Brabantse Rucphen niet langer als officiële Peugeot-dealer maar als lid van PCA.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *